Прокат велосипедів: ціни, умови Спортивні секції Програма походів, маршрути та ціни Прокат туристичного спорядження Поради туристу
Новини

Срібні призери першості області з настільного тенісу

   5-6 грудня на базі Технічного коледжу НУ «Львівська політехніка» і Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ відбулися змагання з настільного тенісу серед навчальних закладів I-II р.а. Збірна команда Технологічного коледжу НУ «Львівська політехніка» боролося за нагороди,як хлопцями так і дівчатами.
   Минулого року,наші дівчата в фінальному поєдинку в напруженій боротьбі поступилися і віддали титул переможця команді Техніко-економічного коледжу НУ «Львівська політехніка». І в цьому році в фінальному поєдинку зустрілися ці команди, де наша команда прагнула реваншу. Долю матчу вирішила остання партія не на нашу користь, і з рахунком 3:2 перемогли суперники, а наші дівчата другий рік поспіль вибороли друге місце.
   Але на шляху до фіналу команда Технологічного коледжу НУ «Львівська політехніка» впевнено перемогла такі команди, як команди Львівського медичного коледжу  ім..А.Крупинського,Львівського поліграфічного коледжу Української академії друкарства,Львівського коледжу будівництва,архітектури та дизайну. Дрогобицького коледжу нафти і газу,Червоноградського гірничо-економічного коледжу та Львівського коледжу транспортної інфраструктури Дніпропетровського національного університету ім..академіка В.Лазаряна.
   Приємно здивувала команда хлопців,яка довгий час не могла пробитися в наступний етап змагань і закінчувала змагання на попередніх етапах, то в цьому році наші хлопці в групі перемогли команди Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ, Технічного коледжу НУ «Львівська політехніка» та Львівського коледжу будівництва,архітектури та дизайну. В півфіналі наша дружина впевнено перемогла команди Бродівського педагогічного коледжу ім..М.Шашкевича,Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ та Львівського державного автомобільно-дорожнього коледжу і тільки в фінальному поєдинку з рахунком 2:3 поступилася команді Дрогобицького коледжу нафти і газу.
   Наш навчальний заклад на змаганнях представляли; Чепіль Марта гр..ПРМ-42,Федів Вероніка гр..ПРМ-31,Мартинюк Анастасія і Мартинюк Юля гр..ЕПМ-31,Баглай Андрій КІ-11,Гуменюк Василь і Розвадовський Андрій гр..КН-22Кіндзирявий Петро гр..КСМ-43 і Ковальчук Іван гр..ПР-12. Готував наших студентів до змагань викладач фізичного виховання Трухан Тарас Володимирович.
   Вітаємо наших призерів обласних змагань,бажаємо великих успіхів як і в спорті так і в навчанні!!!

IMG_2454 (1)