Прокат велосипедів: ціни, умови Спортивні секції Програма походів, маршрути та ціни Прокат туристичного спорядження Поради туристу
Новини

Чемпіони з плавання.

У басейні спорткомплексу НУ «Львівська політехніка» 28 березня 2018 р. відбулись змагання з плавання серед навчальних закладів I-II р.а Львівської області.
Вісім коледжів Львівщини виборювали честь зійти на найвищу сходинку п’єдисталу в плаванні. Запекла боротьба точилась між плавцями нашого навчального закладу та збірними   Львівського коледжу будівництва,архітектури та дизайну і  Червоноградського гірничо-економічного коледжу.
В підсумку збірна команда дівчат Технологічного коледжу НУ «Львівська політехніка» в складі ; Євдокімова Катерина (гр..ПТ-21),Жовнір Ярина (гр..KI-22),Серватяк Лоліта (гр.ТУ-11),Фесун Тетяна (гр..КСМ-42),Фесун Софія (гр..ЕК-21) тренер-викладач Семенюк В.В. перемогла своїх суперниць і в друге поспіль стала чемпіоном Львівської області, з чим її Вітаємо!
На жаль,юнаки не посіли призового місця,але гідно боролися з призерами змагань і мають вагомі шанси в майбутньому перемогти,так як в основному є студентами I-курсу і після змагань надалі продовжують тренування в басейні. Це, Батіг Максим (гр..ЕК-11),Замфереско Володимир (гр..КН-12),Вишнянчин Михайло (гр..ПР-11),Мікульський Ян (гр..ПР-11),Яриш Юрій (гр..КН-11) і Чабан Сергій (гр..ПТ-21).