Прокат велосипедів: ціни, умови Спортивні секції Програма походів, маршрути та ціни Прокат туристичного спорядження Поради туристу
Новини

Підсумки спортивної роботи за 2019 рік.

5 березня відбувся спортивний вечір,присвяченний підсумку спортивної роботи в коледжі за 2019 рік. Цей захід був започаткований шість років тому і сьогодні став не винятком. Студенти нашого навчального закладу в змаганнях серед коледжів Львівської області святкували перемогу з настільного тенісу (юнаки) , з легкої атлетики (дівчата) і гирьового спорту (дівчата), другими були в змаганнях з волейболу (юнаки), пляжного волейболу (юнаки), баскетболу (юнаки), а третє місце здобули в плавані (дівчата), бадмінтоні (дівчата), спортивному  туризмі (збірна команда), легкоатлетичному кросі (дівчата) і настільному тенісі (дівчата). В особистому заліку наші студенти були переможцями в армрестлінгу і легкій атлетиці.
В інших видах спорту наші спортсмени “не пасли задніх” і були близькі до призових місць, а саме волейболістки, юнаки в бадмінтоні і гирьвому спорті були четвертими, баскетболістки і юнаки в легкоатлетичному кросі були п’ятими. І цей успіх був відзначений дипломом управління Комітету з фізичного виховання і спорту при Міністерстві освіти і науки, за вагомий внесок в розвиток фізичної культури і спорту і високі показники в змаганнях серед ЗВО I-II р.а. Львівської області.
Показуючи високі результати, наші студенти були запрошені в збірні команди Львівської області, яка на Спортивних іграх серед коледжів і технікумів України в 2019 році посіла почесне Друге місце. Це Юрій Оловець (волейбол) – перше місце, Оксана Климів, Наталя Кіндзера і Тетяна Андрусишин (баскетбол 3Х3) – друге місце, Андрій Баглай (настільний теніс) – третє місце. Готували збірні команди Львівської області до змагань викладачі нашого коледжу Боровик Юрій Іванович (баскетбол) і Трухан Тарас Володимирович (настільний теніс).
За ці досягнення, колектив Технологічного коледжу НУ “Львівська політехніка” був відзначений Подякою  Львівської обласної державної адміністрації.
В актовій залі, де відбувалося це дійство, були присутні студенти коледжу, заступники директора з навчальної і виховної роботи Ковалишин Надія Тарасівна і Касіян Оксана Юріївна, голова первинної профспілкової організації коледжу Бойко Наталя Михайлівна, викладачі фізичного виховання коледжу.З вступним словом,після виконання гімну України, до присутніх звернувся голова спортивного клубу “Серпантин”Леськів Володимир Володимирович, який ще раз нагадав про успіхи наших студентів, виголосив їм велику шану і подяку. До слова були запрошені Надія Тарасівна Ковалишин і Оксана Юріївна Косіян. При нагороджені до спортсменів звернулися зі словами привітання викладачі фізичного виховання Боровик Юрій Іванович, Семенюк Віра Володимирівна, Трухан Володимир Володимиович,Николів Тарас Йосипович і Трухан Тарас Володимирович.
Всі переможці і призери обласних змагань були нагородженя медалями і памятними призами. В другій половині спортивного свята відбулася фінальна гра Першості коледжу з волейболу між командами навчальних груп КН-22 і КІ-31. В запеклій боротьбі,тільки у вирішальній партії перемогу з рахунком 2:1 здобула команда групи КІ-31.