Прокат велосипедів: ціни, умови Спортивні секції Програма походів, маршрути та ціни Прокат туристичного спорядження Поради туристу
Новини

Вдалий старт волейболістів.

Першими в цьому році змагалися студенти коледжів Львівщини з пляжного волейболу. Наші юнаки в змаганнях у підгрупі посіли друге місце, програвши юнакам Львівського поліграфічного фахового коледжу УФД і юнакам Фахового коледжу телекомунікацій та комп’ютерних технологій НУ “Львівська політехніка”, натомість перемігши волейболістів Львівського авто-дорожного фахового коледжу НУ “Львівська політехніка”.
В півфіналі жереб звів нашу команду з командою Технологічного фахового коледжу НЛТУ, якій в рівній боротьбі поступилися і командою  Технічного фахового коледжу НУ “Львівська політехніка”, яку в напруженій боротьбі перемогли, отримавши право в фіналі боротися за III-е місце.
В фінальному поєдинку знову зійшлися з командою Фахового коледжу телекомунікацій та комп’ютерних технологій НУ “Львівська політехніка” , але на цей раз наші хлопці були сильнішими і заслужено посіли III-місце, з яким ми їх ВІТАЄМО! Курсик Вадим гр. КН-42,Мостика Владислав гр.КІ-21.